Žvaigždučių Vilties bėgimas 2024

Gerumas, tai kalba, kurią kurtieji gali girdėti, o aklieji gali matyti. (Mark Twain)

Klaipėdos „Medeinės“ mokyklos bendruomenė kartu su „Vilties miestu“ 2024 m. rugsėjo 19 d. jau devintą kartą surengė „Žvaigždučių Vilties bėgimą“, kurio tikslas – skatinti sveiką gyvenimo būdą, atsižvelgiant į kiekvieno dalyvio individualias fizines galimybes ir poreikius.

Renginio dalyvius pasveikino Klaipėdos miesto savivaldybės vicemerė Lina Šukytė Korsakė, savivaldybės administracijos direktorius Andrius Žukas, Klaipėdos „Medeinės“ mokyklos direktorė Kristina Mockevičienė, brolis Astijus, Šv. Pranciškaus onkologijos centro direktorė Aldona Kerpytė ir Klaipėdos „Neptūno“ krepšinio komandos sporto direktorius Martynas Mažeika.

Ši sporto šventė kasmet auga, o šiemet ypatingai džiugino beveik tūkstantis dalyvių iš visos Lietuvos. Draugiškumu ir gerumu alsuojantis renginys dovanojo daug džiaugsmo, teigiamų emocijų ir pasitenkinimą asmeniniais sportiniais pasiekimais. Visi Žvaigždučių Vilties bėgimo dalyviai buvo apdovanoti medaliais, o Lietuvos didžiojo kunigaikščio Butigeidžio dragūnų bataliono kariai vaišino tradicine „kareiviška“ koše.

Renginio organizatoriai – Klaipėdos „Medeinės“ mokyklos bendruomenė ir „Vilties miestas“.

Renginio akimirkas užfiksavo Ogidijus Stasiulis.

Kitos naujienos

Skip to content